18 Ιουλ 2014

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ Σ.Ε.Φ.Α: "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ"

Η ανάρτηση είναι αναδημοσδίευση από την ιστοσελίδα της ΟΕΦΕ, http://www.oefe.gr/default.aspx:

Περισσότερα από 150 μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής συμμετείχαν στο Σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σ.Ε.Φ.Α με θέμα "Επιχειρηματικότητα & Διαδίκτυο", το διήμερο 15-16 Ιουλίου στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.
    Προσαρμοσμένος απόλυτα στις σύγχρονες απαιτήσεις και στοχεύοντας στην συνεχή ενημέρωση των μελών του, ο Σ.Ε.Φ.Α., διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία το πρώτο από μια σειρά σεμιναρίων, προκειμένου τα μέλη μας να είναι σε θέση να ενημερωθούν για τις νομικές μορφές των επιχειρήσεων - φροντιστηρίων, αλλά και για την καταλληλότερη μορφή σύστασης εταιρίας ή τροποποίηση της ήδη υπάρχουσας.
    Αντικείμενο της εκδήλωσης ήταν, επίσης η κοστολόγηση των υπηρεσιών, αλλά και η χρήση των social media ως διαφημιστικό μέσο για την προβολή του Φροντιστηρίου.
    Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής ευχαριστεί για τη συμβολή τους στην επιτυχία της διημερίδας τον κ. Θωμά Μπονέ, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Emron Συμβουλευτικής, τον κ. Απόστολο Μπίκα, Πιστοποιημένο Εισηγητή επί 17 χρόνια σε θέματα πωλήσεων, τον κ. Νίκο Αυλωνίτη, Φοροτεχνικό, αλλά και τον κ. Χρήστο Ρομπόκη Software Engineer.
     Για το Δ.Σ του Σ.Ε.Φ.Α αποτελεί δέσμευση η συνεχής εξέλιξη των μελών μας στις σύγχρονες μεθόδους πωλήσεων και marketing, αλλά και η προσαρμογή στις νέες μορφές επικοινωνίας.
    Πολύ σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση για την διεξαγωγή ανάλογης εκδήλωσης προκειμένου τα μέλη μας να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους.
http://www.oefe.gr/anakoinwseis.aspx?i_naid=3814&i_ncsid=2&rft=true




1 σχόλιο: