3 Ιουλ 2016

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

Μετά από τη δυσκολότερη ίσως διετία, στην οποία ο κλάδος υποχρεώθηκε να δώσει ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ πολλές κρίσιμες, για την επιβίωσή του μάχες, το κοινό των Φροντιστών, με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους του, επιβράβευσε με πανηγυρική επανεκλογή όσα μέλη του απερχόμενου ΔΣ ήταν υποψήφιοι, αναγνωρίζοντας έτσι μια επιτυχημένη θητεία.

Το ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετείχαν, πρωτεύοντας σε σταυρούς, συγκέντρωσε το συντριπτικό 85% των ψήφων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώην και, μετά την 1η συνεδρίαση του νέου ΔΣ, νυν πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας, Γιάννης Βαφειαδάκης, καθώς και ο Β' αντιπρόεδρος Νίκος Ρουσάκης, υπερψηφίστηκαν από το 65% των ψηφοφόρων.

Η εντολή που το νέο ΔΣ πήρε από τους Έλληνες Φροντιστές είναι δεδομένη και το μήνυμα ξεκάθαρο.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ. Παρερμηνείες δε χωρούν.
 
Εξασφαλίζει τη συνέχεια του έργου που κατά γενική ομολογία, έχει επιτευχθεί και απαιτεί τη διόρθωση των λαθών, τα οποία αναπόφευκτα έγιναν.

Νέα πρόσωπα ο Σπύρος Δαμιανός και ο Ηρακλής Ζωγράφος. Και των δύο η εμπειρία, στα συνδικαλιστικά δρώμενα του χώρου, εξασφαλίζει την επάξια αναπλήρωση του κενού που αφήνουν, με την μη συμμετοχή τους, ο Άρης Τεμεκενίδης και ο Αντώνης Μουράτος.

Ο Ηρακλής θα έχει την ευκαιρία, θεσμικά να υπερασπιστεί τη διαφορετική πρόταση που κατατέθηκε σε αυτές τις εκλογές, η οποία, παρά τη μικρή ανταπόκριση, καταγράφηκε.

Καλή θητεία σε όλους και πολλές επιτυχίες για τον κλάδο μας στην επόμενη τριετία.

Είναι απολύτως βέβαιο ότι το κορυφαίο μας όργανο θα έχει τη στήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση όλων των συναδέλφων που σέβονται τις δημοκρατικές διαδικασίες και κυρίως ΤΙΜΟΥΝ την εκφρασμένη βούληση του κοινού των Φροντιστών. 

Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου