1 Μαρ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015, από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα διεξάγονται οι αρχαιρεσίες της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας για την εκλογή του νέου ΔΣ.

 

Η ΕΜΕ είναι από τους πολυπληθέστερους επιστημονικούς συλλόγους της χώρας, με πολλά παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα.

Στις εκλογές του Μαρτίου συμμετέχουν δύο διακεκριμένοι συνάδελφοι, και οι δύο με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ.
Ο Τάκης Δρούτσας και ο Παναγιώτης Στεφανής.

Ο Τάκης Δρούτσας υπήρξε για χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου Φροντιστών Αττικής και ο Παναγιώτης Στεφανής είναι ο σημερινός πρόεδρος του παραρτήματος Λαμίας της ΕΜΕ.

Είναι υποχρέωσή μας, όλων των μαθηματικών που δραστηριοποιούμαστε στον Φροντιστηριακό χώρο να στηρίξουμε με την ψήφο μας τους δυο συναδέλφους, οι οποίοι εκτός των συνδικαλιστικών τους δράσεων είναι και εξαιρετικοί επιστήμονες, μάχιμοι δάσκαλοι στις Φροντιστηριακές αίθουσες.

Προσοχή. Εκτός της φυσικής παρουσίας την ημέρα της ψηφοφορίας, στα γραφεία της ΕΜΕ, που βρίσκονται στην Πανεπιστημίου 34 (άλλωστε, όλοι κάπου εκεί κοντά θα είμαστε, αφού την ίδια ημέρα είναι η ετήσια εκδήλωση του ΣΕΦΑ στο Hilton), μπορούμε να ψηφίσουμε και ταχυδρομικά μέχρι και την Πέμπτη 05 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου